Thursday, July 2, 2009

Nu as fi crezut


Aseara cand rupta de oboseala am dat drumul la TV (doar pana mi se usca oja, am crezut) nu ma asteptam sa mai stau o ora si jumatate in fata televizorului. Surpriza TV: un film din 2004 care m-a prins total! Cine ar fi crezut.. Ei, am vazut A Good Woman, in regia lui Mike Barker, cu Helen Hunt (pe care o iubesc) si Scarlett Johansonn (pe care nu am iubit-o decat in Girl with a Pearl Earring). Dar filmul a avut bucuria unui scenariu fantastic, emanand o stare si o aura ce trecea de jocul actoricesc si de subiect pana la urma. Scandal, joc erotic, seductiv, amanta si femeie exlusa din societate, jocul banilor - o poveste despre inselatoriile casatoriei si fidalitatea ei, o poveste despre pierdere si regasire, despre aparenta si adevar.. Un film pe care rareori il gasesti si care totusi te prinde de la inceput. Suna a articol de ziar ce scriu aici, dar vreau sa va recomand o cautare: cautati povestea despre libertate din acest film. Merita!

2 comments:

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Maria said...

Mi-a placut de Scarlett in Match Point.